Vieraskirjoitus: Silmälasien ostaminen netistä

Sivustomme toisen vieraskirjoituksen on laatinut Lasitpaahan.com sivusto, joka on erikoistunut jakamaan tietoa ja ohjeita silmälaseista ja kaikkeen niihin liittyvään. Sivuston takaa löytää terhakas poikapari, jotka lisäilevat sivustolle ohjeita ja artikkeleja koko ajan. Pidä siis sivu mielessä, jos olet hankkimassa silmälaseja.

Vaikka tämä kirjoitus on hieman erilainen kun aikaisemmat sivustollamme olevat tekstit, halusimme kuitenkin levittää sanaa sillä nämä poikakullat lähestyivät meitä niin ystävällisesti, ja huomasimme että he ovat selvästi hyvällä asialla. Annetaanpa siis heille puheenvuoro!

Silmälasit netistä – Oikeestikko?

Terven vaan kaikille lukijoille, ja kiitos mahdollisuudesta kirjoittaa tämä kirjoitus tänne sivulle.

Halusimme tässä hieman kertoa hyviä syitä, miksi meidän mielestämme moni hankkii silmälasit vielä väärin, nimittäin meidän mielestä on melkein tyhmää näin 2017 enään hankkia ne muualta kuin netistä. Tämä artikkeli on eräänlainen lyhennelmä sivustollamme olevasta oppaasta, joten jos haluat lukea tarkemmin silmälasien tilaamisesta netistä, kannattaa lukea se tarkkaan. Jos olet kuitenkin vielä hieman epävarma, ehkä tämä lyhennelmä on sinulle juuri se oikea kirjoitus.

kuva silmälasit

Siis, mitä enemmän me ollaan tätä asiaa tutkittu, sitä enemmän meistä kyllä vaikuttaa siltä, että ne lasit kannattaa ihan oikeasti tilata netistä. Syitä tälle on useita, ja jokainen niistä on niin merkittävä, että niiden pitäisi kääntää kovimmankin vastustajan pään.

Syy 1) Hinta

Kuten monien muiden tuotteiden kanssa, ovat silmälasit myös edullisempia netissä lähes aina. Tälle on monia selityksiä, mutta isoimpina ovat kyky vertailla hintoja nopeasti, katsella eri liikkeiden tarjoukset nopeasti sekä nettikauppojen kulujen pienuus verrattuna kivijalkakauppoihin. Näiden seikkojen takia jos lasit haluaa halvalla, netti on yleensä se suunta minne kannattaa mennä.

Syy 2) Helppous

Miksi lähteä optikolle tai silmälasiliikeeseen, kun lasit voi tilata verkosta?

Se on niin paljon helpompaa, ja uudet lasit voi tilata jos niin haluaa jopa muutamassa minuutissa, tosin yleensäkki ainakin alle puolessa tunnissa. Tämä tietenkin riippuu siitä, tiedätko millaiset lasit olet ostamassa.

Syy 3) Palautusehdot

Tämä on iso! Kun tilaat silmälasit netistä, voit palauttaa ne vähintään 14 päivän sisällä ilman mitään selittelyjä tai kertomuksia, ja monissa verkkokaupoissa tämä aika on tätäkin pidempi.

Voit siis tilata lasit kotiisi, ja katsoa ja kokeilla ovatko ne oikeasti hyvät myös arkikäytössä, eikä vain siellä liikkeessä kun ne ovat olleet nenälläsi parin minuutin ajan. Tämä on paras keino kokeilla mahdollisia uusia rillejä tavallisessa elämässä. Ja jos ne eivät sitten ole niin hyvät, niin palautukseen vaan ja uudet tilalle.

Nämä ovat vain ne merkittävimmät syyt, miksi meidän mielestä netti on paras paikka ostaa silmälasit. Lue lisää ja kaikki loput syyt, sekä opas niiden ostamisessa meidän laajemmassa artikkelistamme tästä.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: